Om Holiday Drive

VI KAN BILUTHYRNING
Holiday Drive Scandinavia AB är ett bolag som startade sin verksamhet i september 2015. Bolaget ägs till 50 % av Ofran Services Ltd en fd del av Holiday Autos och till 50 % av Apukam AB.

Ofran är en av Europas ledande hyrbilsmäklare med aktivitet i Israel, Schweiz, Danmark, Ryssland, Tjeckien, Ungern, Rumänien, Bulgarien, Grekland och Cypern. Ett kontor finns också i Sydafrika. Tidigare var Ofran under en femtonårsperiod också i ett partnerskap med Holiday Autos International, som ägdes av Lastminute.com, ett av världens största reseföretag. Ofran grundades 1990.

VÅR FILOSOFI
En biluthyrning utgör ofta en stor del av semesternöjet. En bilbokning med Holiday Drive är väldigt enkel att göra, och ingenting är viktigare för oss än din tillfredställelse med tjänsten och att du i lugn och ro kan förlita dig på oss. Vi erbjuder dig attraktiva (och transparenta) priser, generösa all inclusive-paket och bästa möjliga skydd mot utgifter i samband med olyckor, bra service, och enkel bokningsprocess. Alltså totalt sett en problemfri uthyrning.

HUR HOLIDAY DRIVE FUNGERAR
Holiday Drive erbjuder dig som kund en all inclusive produkt och pris på över 6000 destinationer runtom I världen. Som hyrbilsförmedlare äger vi inte bilar utan sätter samman tillgång och efterfrågan.
För detta mål väljer vi våra partners väl med bara de bästa biluthyrnings-leverantörerna på varje destination och i varje land. Detta ger oss möjligehten att garantera att du kan välja mellan många olika biltyper med hög grad av tillgänglighet.

PRIS & SERVICE
I och med vår position som mäklare med stora volymer med kunder från hela världen får vi väldigt attraktiva priser från våra partners. Detta övertag för vi vidare till dig som kund.
Vår produkt innehåller alltid obegränsad körsträcka, lokala skatter, alla försäkringar i fall av skada eller stöld och självriskåterbetalning. Inga överraskningar eller dolda extradebiteringar.
Alla hyresvillkor är tydligt dokumenterade och bifogas alltid hyresvouchern. Holiday Drives kontrakterade hyrbilsleverantörer finns tillgängliga runt hela världen med moderna bilflottor och centralt belägna uthyrningsstationer och med vägassistans dygnet runt.

KONTAKTA OSS
Vårt call center med svensk personal har öppet kontorstid mellan 9-17.30. Vid akuta ärenden har vi även ett journummer, välj då nummer 1 i växeln. Vi tar också givetvis hand om kundtjänst under hyresperioden och efter.
Vi kan nås via telefon 010-510 04 90 och via mail kundtjanst@holidaydrive.se