Startsida USA - United states of America

USA

De kallar det "landet av oändliga möjligheter", och när det gäller turismen (för att inte tala om biluthyrningen) verkar det som om USA verkligen är landet av otaliga möjligheter. USA sträcker sig över 9,8 miljoner kvadratkilometer och är indelad i fyra tidszoner från New York till Los Angeles. Det är hem för en stor mängd olika stilar, accenter, kulturer, etniska grupper, sevärdheter och klimat. Dess delar är så olika från varandra, att det ibland är svårt att tro att mer än 300 miljoner av landets medborgare sjunger samma nationalsång.

Det kan vara det mest fascinerande saken om USA: dess förmåga att överraska och kombinera drömmar till en verklighet som är större än livet självt.

Att täcka USA fullständigt i det genomsnittliga besöket - eller till och med fler än ett besök - är nästan omöjligt, men om det fanns ett sätt, skulle en hyrbil säkert vara inblandad. Att hyra bil i USA - vare sig det är i Florida, Kalifornien eller New York - kommer att förvandla din resa i Amerika till en fascinerande, vild och inspirerande en.

Att köra i USA

Att köra i USA

Holiday Drive verkar i USA via flera stora biluthyrningsföretag, som hanterar hundratals byråer från öster till väster. Att hämta upp hyrbilen är lätt oavsett om du är på flygplatsen, nära en nöjespark, turistområden eller i centrum. Att hyra en bil är enkelt och relativt billigt, och gör att resandet mellan stater går snabbt och problemfritt.

Holiday Drive hjälper gärna dig på alla sätt vi kan gällande dina hyrbilsbehov i USA. Vårt stora utbud av uthyrningsalternativ och bil- och vägservice kommer säkerligen att göra din hyrbilserfarenhet och vistelse i USA till en jämnare, mer lättsam upplevelse.

Var och en av de 50 delstaterna har sina egna transportregler, och medan de flesta av dem är likartade, kan de fortfarande variera från stat till stat. Det rekommenderas att rådgöra om denna fråga med en tjänsteman vid bilupphämtningen, särskilt om du planerar en resa från kust till kust. Alla bilar i de olika kategorierna körs med automatväxel och alla bilar är försäkrade utan självrisk.