Florida

Om en semester för dig innebär att ligga på stranden, koppla av i en baddräkt, spela golf eller försöka hantera en båt, kommer Florida vara platsen för dig. "The Sunshine State" är hem till Disneyworld och Kennedy Space Center. Här skiner solen året runt, och är en favoritdestination för många amerikaner och turister som söker en tillflykt från vardagen.

Floridas tropiska klimat gör att staten har många träsk, sjöar och floder. Det är ett hem för otaliga arter av fåglar och reptiler - ett verkligt paradis för naturfantaster. Vid sandstränderna kommer du att kunna uppleva alla typer av vattensporter du kan tänka dig, och på Keys Islands hittar du några av de bästa dykplatserna i världen. Och vi har inte sagt ett ord om alla nöjesparker som finns i Orlando och Tampa. Florida, med andra ord, är en plats där du kommer att får en upplevelse för livet oavsett ålder.

Att köra i Florida

Att köra i Florida

Det finns inget bättre sätt att njuta av Florida än med en hyrbil. Florida är en platå-stat med härligt klimat och idealiska körförhållanden. Dessutom är det relativt billigt att hyra bil här. Florida är en stor stat, även i amerikanska mått mätt, och att köra mellan olika destinationer kan ta flera timmar. Att köra från Orlando till Miami, till exempel, brukar ta cirka fyra timmar.

Holiday Drive verkar vid alla större flygplatser i Florida via flera biluthyrningsföretag. Våra kunder kan njuta av ett brett utbud av bilar, med både manuell och automatisk växellåda. Kundservice är tillgänglig 24 timmar om dygnet och hjälper dig gärna om du får några eventuella problem.