Startsida Allmänt Hur du bokar
Hur du bokar

Hur du bokar bil med Holiday Drive

1. När du gått in på vår hemsida, www.holidaydrive.se, trycker du på Agent login och anger din e-postadress och ditt lösenord.

2. Sedan fyller du i de olika fälten och bokar eventuella tillbehör.

3. I vissa länder ser man priser både med och utan självriskeliminering. För att det ska inkludera självriskeliminering ska detta läggas till i steg 3.

4. Priset blir i SEK.

5. När du skickat iväg en bokning eller förfrågan på offert, kommer du få en bokningsbekräftelse till din e-mail (ibland omgående, ibland efter en liten tid, men dock alltid definitivt besked inom 48 timmar), offerten kommer direkt till din e-mail. När vår kundserviceavdelning sett att bokningen kommit in och blivit bekräftad, skickar de en voucher till dig. Behöver du ha din voucher och bekräftelse omgående, ber vi dig kontakta vårt callcenter på telefonnummer 010-510 04 90 eller på mail kundtjanst@holidaydrive.se. Ni behöver inte lägga in något kontokortsnummer (såvida inte detta särskilt avtalats).

6. Ni erhåller en faktura via e-mail som ska betalas inom angiven kredittid, där provision är avdragen.

Om din kund väljer att köpa till ett självriskskydd via oss, påminn kunden om att han i så fall tackar nej till leverantörens eventuella försök om att sälja självriskåterbetalingen igen på plats.