Startsida Allmänt Hur du bokar
Hur du bokar

Hur du bokar bil med Holiday Drive

1. När du gått in på vår hemsida, www.holidaydrive.se, trycker du på Agent login om du är en agent för att erhålla provision. Du anger din e-postadress och ditt lösenord.

2. Sedan fyller du i de olika fälten och bokar eventuella tillbehör.

3. I vissa länder ser man priser både med och utan självriskeliminering. För att det ska inkludera självriskeliminering ska detta läggas till i steg 3.

4. Priset blir i SEK.

5. När du skickat iväg en bokning eller förfrågan på offert, kommer du få en bokningsbekräftelse till din e-mail (ibland omgående, ibland efter en liten tid, men dock alltid definitivt besked inom 48 timmar), offerten kommer direkt till din e-mail. När vår kundserviceavdelning sett att bokningen kommit in och blivit bekräftad, skickar de en voucher till dig. Behöver du ha din voucher och bekräftelse omgående, ber vi dig kontakta vårt callcenter på telefonnummer 010-510 04 90 eller på mail kundtjanst@holidaydrive.se.

Om du väljer att köpa till ett självriskskydd via oss, påminnner vi om att ni i så fall tackar nej till leverantörens eventuella försök om att sälja självriskåterbetalingen igen på plats.